Vepřové kousky na česneku, rýže

Kousky šťavnatého vepřového masa v omáčce s příchutí česneku. Při servírování ozdobíme do křupava opečenými plátky česneku.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Krkovičku opláchneme a nakrájíme na kousky. Osolíme, opepříme, přidáme hořčici, prolisovaný česnek a maso prohněteme.
2.
V hrnci si rozehřejeme sádlo a maso na něm ze všech stran opečeme do zlatova.
3.
Do hrnce s masem dáme na kostičky nakrájenou cibuli a pražíme do tmavé barvy. Zaprášíme moukou, chvíli opražíme a rozředíme vodou.
4.
Maso dusíme do měkka.
5.
V pánvi si rozehřejeme olej a opečeme na něm plátky česneku, které použijeme na ozdobu při servírování.
6.
Podáváme s rýží. Můžeme podávat i s knedlíkem.

Od: Petuler, 22.3.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod vaření
1 hod 10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 35 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
661.13 kcal
Protein
36.90 g
Sacharidy
z toho cukr
73.47 g
2.40 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.12 g
6.67 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama