Vepřové kousky na česneku, rýže
- Přidat foto
-
Reklama
Kousky šťavnatého vepřového masa v omáčce s příchutí česneku. Při servírování ozdobíme do křupava opečenými plátky česneku.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Krkovičku opláchneme a nakrájíme na kousky. Osolíme, opepříme, přidáme hořčici, prolisovaný česnek a maso prohněteme.
2.
V hrnci si rozehřejeme sádlo a maso na něm ze všech stran opečeme do zlatova.
3.
Do hrnce s masem dáme na kostičky nakrájenou cibuli a pražíme do tmavé barvy. Zaprášíme moukou, chvíli opražíme a rozředíme vodou.
4.
Maso dusíme do měkka.
5.
V pánvi si rozehřejeme olej a opečeme na něm plátky česneku, které použijeme na ozdobu při servírování.
6.
Podáváme s rýží. Můžeme podávat i s knedlíkem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod vaření 1 hod 10 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 35 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
661.13 kcal |
Protein |
36.90 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
73.47 g
2.40 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.12 g
6.67 g
|
Reklama
Reklama