Špaldová jablečná buchta
- Přidat foto
-
Reklama
Kdo raději peče zdravější buchty, může vyzkoušet tento recept. Na přípravu je opravdu snadný a výsledkem je mokřejší buchta, která nedrobí. Je to obsahem jablek a mrkve.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nejdříve si smícháme suché potraviny.
2.
Přidáme, vejce, mléko, olej, jablka, mrkev a promícháme.
3.
Vsypeme rozinky společně s nasekanými vlašskými ořechy, promícháme a těsto vylijeme do formy vyložené pečícím papírem.
4.
Pečeme při 180°C zhruba 40-50 minut. Při podávání cukrujeme moučkovým cukrem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 50 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 20 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 4 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
155.39 kcal |
Protein |
2.87 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
20.07 g
9.57 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
7.11 g
1.20 g
|
Reklama
Reklama