Kuřecí prsa po farmářsku
- Přidat foto
-
Reklama
Rychlý oběd, kterým potěšíte i návštěvu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuřecí prsa opláchneme a osušíme papírovým ubrouskem. Anglickou slaninu a sýr nakrájíme na plátky o tloušťce cca 3 mm, mozzarelu nastrouháme nahrubo.
2.
Ostrým nožem vytvoříme do kuřecích prsou napříč hluboké zářezy vzdálené 1 cm. Lehce osolíme a opepříme.
3.
Do zářezů střídavě vkládáme anglickou slaninu a sýr.
4.
Troubu rozehřejeme na 190 °C. Zapékací misku vymažeme olejem, vložíme naplněná kuřecí prsa, posypeme strouhanou mozzarelou a mírně podlijeme.
5.
Pečeme odkryté cca 45 minut. Podáváme s rýží či vařenými bramborami.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 45 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Sarrien |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 49 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
609.00 kcal |
Protein |
56.83 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.60 g
1.14 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
40.38 g
16.50 g
|
Reklama
Reklama