Špagety s olivovou omáčkou
- Přidat foto
-
Reklama
Bezmasá rychlovka nemusí být vůbec nudná. Zapomeňte na špagety s kečupem a zkuste chutnou a hebkou omáčku s olivami a česnekem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nakrájejte na drobné kousky olivy. Nakrájejte cibuli na kostičky. Cibuli opečte na pánvi na sádle do zlatova. Vytáhněte z pánve na ubrousek.
2.
Ve větším hrnci rozehřejte máslo a vmíchejte mouku. Nechejte zpěnit a za stálého míchání přilévejte pomalu mléko. Rozmíchejte do hladké směsi. Přidejte sůl, pepř, prolisovaný česnek a nakrájené olivy. Okořeňte provensálským kořením. Povařte do změknutí oliv.
3.
Nakonec vmíchejte opečenou cibulku. Podávejte s uvařenými špagetami a posypte strouhaným sýrem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 23 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
600.71 kcal |
Protein |
16.04 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
73.90 g
10.00 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
25.34 g
12.00 g
|
Reklama
Reklama