Špenátové noky s pečeným vepřovým masem
- Přidat foto
-
Reklama
Noky jsou velmi jednoduché na přípravu. Stačí smíchat s listovým špenátem, smetanou a doplnit pečeným masem.
Reklama
Ingredience
Pečené maso
Postup přípravy
1.
Opláchneme si maso a nakrájíme na menší kostky.
2.
Vložíme do pekáče, přidáme sůl, pepř, kmín, papriku, prolisovaný česnek, na kousky nakrájenou cibuli, trochu oleje a dobře promícháme.
3.
Vložíme do předehřáté trouby a pečeme doměkka, zhruba jednu hodinu. Během pečení maso podléváme.
4.
Gnocci vsypeme do vařící osolené vody, krátce povaříme a scedíme.
5.
Na pánev si dáme trochu oleje, orestujeme na něm nakrájenou cibuli na kostičky, stačí jen krátce a vložíme opláchnutý špenát.
6.
Zalijeme smetanou, osolíme, opepříme, prolisujeme česnek a vsypeme uvařené gnocci. Vaříme do zhoustnutí.
7.
Můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 1 hod vaření 1 hod 5 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 43 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
690.04 kcal |
Protein |
40.99 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
36.07 g
6.91 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
41.95 g
23.60 g
|
Reklama
Reklama