Drůbková polévka
- Přidat foto
-
Reklama
Drůbková polévka je velmi jemný zahuštěný vývar podávaný s kousky vnitřností a vařenou těstovinou.
Reklama
Ingredience
Na vývar
Na polévku
Postup přípravy
1.
Všechny vnitřnosti si opláchneme, vložíme do hrnce a zalijeme studenou vodou.
2.
Přidáme stroužky česneku, celé cibule, nové koření, celý pepř, osolíme a přivedeme k varu. Vaříme do změknutí.
3.
Po změknutí scedíme, vývar necháme vychladnout. Vnitřnosti si překrájíme na menší kousky.
4.
V dalším hrnci si rozehřejeme olej, zasypeme moukou a uděláme světlou jíšku.
5.
Jíšku rozředíme chladným vývarem, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu a vaříme zhruba 20 minut.
6.
Nudle si můžeme zavařit přímo do polévky. Podle chuti osolíme, opepříme, vložíme nasekaný čerstvý libeček, pokrájené vnitřnosti a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod 30 min vaření 1 hod 40 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 8 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
504.21 kcal |
Protein |
31.22 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
41.83 g
6.62 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
22.72 g
6.20 g
|
Reklama
Reklama