Švestková ovesná kaše přes noc
- Přidat foto
-
Reklama
Rychle připravená sklenička, po které sáhnete, když spěcháte do práce. Je to velká porce, poslouží jako snídaně. Kdo nezvládne sníst, může zbytek pro obměnu promíchat s jogurtem a ponechat na svačinu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Do větší misky dáme ovesné vločky a zalijeme mlékem. Promícháme se skořicí a datlovým sirupem.
2.
Přidáme brusinky, mandle a lískové oříšky.
3.
Sušené švestky pokrájíme na drobné kousky a vmícháme do směsi. Po důkladném promíchání vše vložíme do uzavíratelné skleničky.
4.
Necháme přes noc v lednici.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 8 hod celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 48 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
875.35 kcal |
Protein |
21.62 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
119.12 g
74.67 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
33.00 g
6.12 g
|
Reklama
Reklama