Tvarohová pomazánka s pažitkou a olivami
- Přidat foto
-
Reklama
Výborná pomazánka na chuťovky nebo jako snídaně či svačina. Stačí mít čerstvou pažitku. Olivy můžete použít zelené, černé nebo plněné papričkou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vyšlehejte změklé máslo s ostatními ingrediencemi kromě oliv a pažitky. Šlehejte důkladně do hladké pěny.
2.
Pažitku nasekejte na drobné kousky, olivy nakrájejte nadrobno. Obojí vmíchejte do ušlehané směsi vařechou.
3.
Nechte vychladit a můžete namazat na pečivo.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 11 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
159.86 kcal |
Protein |
5.13 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.81 g
1.16 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.76 g
8.58 g
|
Reklama
Reklama