Tagliatelle s mletým masem
- Přidat foto
-
Reklama
Tagliatelle jsou příjemnou změnou za klasické špagety. Jejich příprava s mletým masem je rychlá a ozdobené jarní cibulkou skvěle chutnají.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Tagliatelle uvaříme podle návodu na obalu, scedíme, propláchneme a promažeme olejem.
2.
Na pánvi si rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět cibulku nakrájenou na kostičky.
3.
Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a opékáme do hotova.
4.
Přidáme rajčata z plechovky i s nálevem, kečup, víno, česnek, oregáno a necháme vařit do zhoustnutí.
5.
Na talíř dáme tagliatelle a přelijeme omáčkou, můžeme ozdobit jarní cibulkou a podáváme. Kdo má rád může posypat strouhaným sýrem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 35 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 36 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
831.49 kcal |
Protein |
29.47 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
82.76 g
10.89 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
39.69 g
9.69 g
|
Reklama
Reklama