Pečená řepa na grilu
- Přidat foto
-
Reklama
Pro milovníky červené řepy je pečená řepa na grilu skvělou volbou. Na ohni pečeme zhruba 1 hodinu, ale vyplatí se počkat. K řepě se hodí česnekový dip a čerstvý chleba.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Řepu oloupeme a nakrájíme na měsíčky.
2.
Alobal si dvakrát přehneme, aby se nám při pečení neroztrhl, potřeme olejem, naskládáme řepu.
3.
Řepu více osolíme, opepříme, vložíme větvičky tymiánu, pokapeme octem a znova polijeme olejem. Alobal dobře uzavřeme, aby nám netekla šťáva.
4.
Vložíme na rozpálený gril a z každé strany pečeme 30 minut.
5.
Po upečení podáváme společně s dipem a čerstvým pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 1 hod vaření 1 hod 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 8 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
438.37 kcal |
Protein |
3.09 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
12.38 g
11.24 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
40.95 g
5.70 g
|
Reklama
Reklama