Listový salát s houbovým bulgurem
- Přidat foto
-
Reklama
Salát s bulgurem je v parných dnech ideální na oběd. Skvěle chutná a přitom vás zasytí.
Reklama
Ingredience
Listový salát
Postup přípravy
1.
v hrnci si rozehřejeme olej, opražíme na něm krátce cibulku a přidáme propláchnutý bulgur.
2.
Zalijeme odměřeným množstvím vody. Většinou v poměru 1:2. Přidáme houby, houbový bujón a přivedeme k varu. Vaříme asi 15 minut. Po uvaření necháme vychladnout.
3.
Všechny listové saláty si dobře umyjeme, hlávkový salát natrháme na menší kousky a vložíme do mísy.
4.
Salát osolíme, opepříme, přidáme olivový olej a lehce promícháme.
5.
Salát podáváme společně s uvařeným vychladnutým bulgurem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 15 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 44 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
481.35 kcal |
Protein |
13.14 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
50.50 g
2.57 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
22.91 g
3.55 g
|
Reklama
Reklama