Grilovaný pstruh s provensálským kořením a pažitkou
- Přidat foto
-
Reklama
Rychle hotový oběd, který si můžete připravit po celý rok v troubě nebo si jej opéct na venkovním grilu. Chutná s bramborovou přílohou nebo rozpečenou bagetkou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vykuchané pstruhy opláchneme ve studené vodě a osušíme. Rozpustíme máslo, přidáme sůl, pepř a provensálské koření. Směsí potřeme pstruhy vevnitř i zvenčí. Dovnitř dáme pažitku, část si necháme na posypání.
2.
Dáme na zapékací mísu bez poklice, zapneme program grilovaní s cirkulací vzduchu. Pečeme na 200 °C 12 minut z jedné strany a 12 minut z druhé strany.
3.
Před podáváním dochutíme citrónovou šťávou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 25 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 51 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
431.81 kcal |
Protein |
30.40 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
0.88 g
0.65 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
33.73 g
17.51 g
|
Reklama
Reklama