Masová pomazánka
- Přidat foto
-
Reklama
Vychlazená masová pomazánka s jarní cibulkou je skvělou volbou na večeři nebo svačinu. Pomazánku můžeme udělat i ostřejší a podávat k pivu nebo vínu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vepřové maso si dáme do misky a rozmačkáme vidličkou.
2.
Přidáme na drobné kostičky nakrájenou cibulku, nakrájenou jarní cibulku a na jemno nastrouhané vařené vejce.
3.
Maso promícháme, osolíme, opepříme, přidáme hořčici, paštikové koření, chilli, majonézu a podle chuti dochutíme.
4.
Hotovou pomazánku necháme vychladit v lednici, podáváme s čerstvým pečivem. Můžeme doplnit o zeleninu.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 8 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
101.07 kcal |
Protein |
8.23 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.95 g
0.74 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
6.67 g
1.64 g
|
Reklama
Reklama