Stehenní řízky v kefírové marinádě z grilu
- Přidat foto
-
Reklama
Šťavnatá kuřecí stehna jsou perfektním masem na gril. Jejich příprava je rychlá a jsou hezky měkká. V kefírové marinádě nebude maso nikdy vysušené.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuřecí stehna vykostíme a necháme vcelku i s kůží. Cibuli částečně rozkrojíme a tyčovým mixérem rozdrtíme na pastu.
2.
Připravíme si uzavíratelnou nádobu. V ní rozmícháme kefír s protlakem, sójovou omáčkou a kořením. Přidáme cibuli.
3.
Vložíme plátky kuřecího masa, uzavřeme víko a necháme v lednici nejlépe přes noc.
4.
Před grilováním mírně posolíme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 30 min vaření 10 hod celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 22 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
473.22 kcal |
Protein |
34.94 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
12.46 g
9.73 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
30.54 g
8.62 g
|
Reklama
Reklama