Grilovaný bůček v pivní marinádě
- Přidat foto
-
Reklama
Pivní bůček je skvělý na rychlejší grilování. Tenké plátky bůčku opečeme na grilu do křupava.
Reklama
Ingredience
Marináda
Postup přípravy
1.
Vepřový bůček si opláchneme, kůži necháme a maso nařežeme na tenké plátky.
2.
V misce si smícháme všechny ingredience na pivní marinádu a přidáme nakrájenou cibuli na kostky.
3.
Plátky masa skládáme do misky a políváme marinádou, tak aby vše zůstalo zalité.
4.
Necháme odležet v lednici nejlépe přes noc.
5.
Rozehřejeme si gril a maso zprudka z obou stran opečeme do křupava. Podáváme se zeleninou a čerstvým pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 15 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 32 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,059.33 kcal |
Protein |
15.48 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
5.87 g
2.32 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
107.18 g
32.76 g
|
Reklama
Reklama