Rychlé vepřové kostky s rajčaty a smetanou
- Přidat foto
-
Reklama
Vepřové maso vyžaduje dlouhou úpravu, aby bylo hezky měkké. Tím spíše, když zvolíte vepřovou pečeni. Při přípravě si pomozte tlakovým hrncem a večeře bude opravdu rychle na stole.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nejprve nakrájejte cibuli na kostičky a dejte ji restovat do tlakového hrnce na olej. Přidejte nakrájené vepřové maso. Okořeňte a promíchejte.
2.
Přidejte krájená rajčata a asi 200 ml vody. Uzavřete hrnec a duste na mírný stupeň 40 až 50 min.
3.
Ke konci vaření si připravte těstoviny a strouhaný sýr. Vypněte, otevřete hrnec a promíchejte se smetanou (už nevařte). Podávejte s těstovinami a strouhaným sýrem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 45 min vaření 50 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 40 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
672.34 kcal |
Protein |
24.91 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
8.46 g
6.55 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
60.45 g
21.10 g
|
Reklama
Reklama