Pangas na másle, česneku a zelených fazolkách
- Přidat foto
-
Reklama
Chutná ryba, kterou pečete společně se zelenými fazolkami. Ryba i fazolky jsou pak krásně provoněné citrónem a česnekem. Podávejte s rozpečenou bagetou nebo bramborovou přílohou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Do většího pekáče si nachystáme máslo a fazolky. Pokud použijete mražené, povařte je ve vodě a rychle ochlaďte.
2.
Na fazolky prolisujte polovinu česneku, dejte polovinu kmínu, důkladně je osolte a opepřete. Rozložte rybu na fazolky.
3.
Ryby z obou stran osolte, opepřete, pokmínujte, pokapejte citronovou šťávou (vše už na fazolkách) a potřete česnekem.
4.
Přikryjte a pečte společně na 180 °C asi 40 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 40 min vaření 50 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 61 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
263.12 kcal |
Protein |
20.07 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
9.87 g
5.30 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.79 g
8.86 g
|
Reklama
Reklama