Melounový sirup
- Přidat foto
-
Reklama
Melounový sirup je velmi osvěžující. Má příjemnou chuť a je vyráběný za studena, takže nám zůstanou zachované i vitamíny jako C, A, B6 a další látky.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Meloun si vypeckujeme, odkrojíme slupku a nakrájíme na malé kostičky, které vložíme do mísy.
2.
Zasypeme cukrem, přidáme kyselinu citrónovou, promícháme a uložíme na 12 hodin do lednice.
3.
Po 12 hodinách, rozmixujeme tyčovým mixérem a šťávu přecedíme přes jemné sítko.
4.
Hotový sirup přelijeme do skleněné lahve a uchováváme v lednici.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
12 hod 30 min příprava 12 hod 30 min celkem |
Množství: | 20 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 3 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
93.38 kcal |
Protein |
0.92 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
23.22 g
21.78 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
0.23 g
0.02 g
|
Reklama
Reklama