Olivová tapenáda
- Přidat foto
-
Reklama
Tato pasta z oliv se hodí ke každému grilování, ale i jako doplněk k přírodnímu masu. Uložená v lednici ve sklenici nám nějakou dobu vydrží, takže můžeme udělat i větší množství. Čím déle pastu uchováváme v lednici, tím výraznější chuť má.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Do mixéru vložíme olivy bez nálevu a mixujeme na hrubo.
2.
Přidáme plátky česneku, kapary, ajvar, koření, olivový olej a vše mixujeme na pastu.
3.
Pastu dáme do lednice a necháme vychladit.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 16 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
113.16 kcal |
Protein |
0.61 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.95 g
0.20 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.39 g
1.51 g
|
Reklama
Reklama