Žampionový salát
- Přidat foto
-
Reklama
Žampionový salát se skvěle hodí jako svačinka nebo večeře. Vychlazený chutná skvěle.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Opláchnuté žampiony si nakrájíme na plátky.
2.
V pánvi si rozpustíme máslo, vložíme na půl kolečka nakrájenou cibuli společně s plátky žampionů. Vše orestujeme do změknutí zhruba 10 minut. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout.
3.
Studené žampiony si vložíme do misky, přidáme hořčici, smetanu, majonézu, sůl, pepř, citronovou šťávu a promícháme.
4.
Salát necháme vychladit v lednici. Podáváme s čerstvým pečivem, ozdobené kolečky červené cibule.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 10 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 16 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
193.53 kcal |
Protein |
4.51 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
9.14 g
4.80 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.36 g
4.19 g
|
Reklama
Reklama