Vepřové kostky v jemné pepřové omáčce
- Přidat foto
-
Reklama
Šťavnaté kousky masa v jemné omáčce s pepřem, smetanou a sýrem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso si opláchneme, nakrájíme na menší kostky. Osolíme a přidáme pepř.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej a maso na něm opečeme ze všech stran tak, aby se nám zatáhlo.
3.
Podlijeme vodou a pod poklicí dusíme do měkka. Asi 30 minut.
4.
Poklici odděláme, přilijeme smetanu, přidáme tavený sýr a podle chuti můžeme přidat další pepř. Necháme vařit do zhoustnutí.
5.
Podáváme s hranolkami nebo pečenými brambory a můžeme doplnit o čerstvou zeleninu.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 40 min vaření 45 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 25 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
431.32 kcal |
Protein |
32.06 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.70 g
1.61 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
33.66 g
15.50 g
|
Reklama
Reklama