Vepřové kostky na žampionech a zelenině
- Přidat foto
-
Reklama
Všude kolem máme spousty zeleniny, takže kromě syrového chroupání ji využijeme i při vaření. Zkuste tento recept, určitě si pochutnáte.
Reklama
Ingredience
příloha
Postup přípravy
1.
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji. Vložíme očištěnou plec nakrájenou na kostky, osolíme, opepříme, přidáme kmín a houbové koření, restujeme.
2.
Zalijeme vývarem a dusíme asi 20 minut.
3.
Poté přidáme žampiony nakrájené na plátky a papriku na proužky. Dále dusíme. Před úplným změknutím masa přidáme cuketu na kostičky a hrst nasekané cibulové natě a zredukujeme šťávu.
4.
Nemusíme zahušťovat, ale pokud chceme hustší sosík, zahustíme troškou rýžové mouky rozmíchané ve vodě a provaříme.
5.
Podáváme s rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 32 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
493.62 kcal |
Protein |
37.00 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
67.78 g
3.32 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
7.11 g
1.72 g
|
Reklama
Reklama