Bramborová roláda se špenátem
- Přidat foto
-
Reklama
Roláda se hodí jako rychlá svačinka nebo třeba chuťovka.
Reklama
Ingredience
Bramborové těsto
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozehřejeme olej, necháme na něm zesklovatět cibulku nakrájenou na kostičky.
2.
Přidáme špenát, prolisovaný česnek, sůl, pepř a necháme prohřát. Potom zjemníme smetanou, odstavíme z plotny a necháme vychladnout.
3.
Brambory si oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme sůl, vejce, krupici, mouku a zpracujeme v těsto.
4.
Těsto překlopíme na pomoučený vál a válečkem vyválíme na tenkou placku.
5.
Na těsto dáme plátky šunky, potřeme špenátem a srolujeme do rolády.
6.
Roládu zabalíme do potravinářské fólie, pořádně stáhneme, aby se během vaření nevymotala. Vložíme do vroucí vody a vaříme 20 minut. V půlce vaření roládu otočíme.
7.
Po uvaření vytáhneme, vybalíme z fólie a necháme vychladnout.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 5 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
154.86 kcal |
Protein |
5.30 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
21.99 g
1.34 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
4.57 g
2.49 g
|
Reklama
Reklama