Rychlá buchta se špaldovou moukou
Buchta je velmi snadná na přípravu. Na zdobení můžeme použít jakýkoliv druh ovoce.
Reklama
Postup přípravy
1.
Všechny suroviny na těsto si smícháme. Vznikne nám hladké těsto.
2.
Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem.
3.
Ozdobíme nakrájeným ovocem a dáme péct do rozehřáté trouby.
4.
Pečeme při 190 stupních zhruba 20 minut. Po upečení necháme vychladnout, nakrájíme a posypeme moučkovým cukrem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
67.31 kcal |
Protein |
1.49 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.45 g
3.91 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
3.45 g
0.58 g
|
Reklama
Reklama