Rychlá buchta se špaldovou moukou

Buchta je velmi snadná na přípravu. Na zdobení můžeme použít jakýkoliv druh ovoce.

Reklama

Ingredience

Na zdobení

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Všechny suroviny na těsto si smícháme. Vznikne nám hladké těsto.
2.
Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem.
3.
Ozdobíme nakrájeným ovocem a dáme péct do rozehřáté trouby.
4.
Pečeme při 190 stupních zhruba 20 minut. Po upečení necháme vychladnout, nakrájíme a posypeme moučkovým cukrem.

Od: Petuler, 24.9.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 20 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 1 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
67.31 kcal
Protein
1.49 g
Sacharidy
z toho cukr
7.45 g
3.91 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
3.45 g
0.58 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama