Rychlá buchta se špaldovou moukou

Buchta je velmi snadná na přípravu. Na zdobení můžeme použít jakýkoliv druh ovoce.

Reklama

Ingredience

Na zdobení

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Všechny suroviny na těsto si smícháme. Vznikne nám hladké těsto.
2.
Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem.
3.
Ozdobíme nakrájeným ovocem a dáme péct do rozehřáté trouby.
4.
Pečeme při 190 stupních zhruba 20 minut. Po upečení necháme vychladnout, nakrájíme a posypeme moučkovým cukrem.

Od: Petuler, 24.9.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
67.31 kcal
Protein
1.49 g
Sacharidy
z toho cukr
7.45 g
3.91 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
3.45 g
0.58 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama