Mleté maso s těstovinami a pórkem
- Přidat foto
-
Reklama
Rychlý oběd nebo večeře, která má skvělou chuť po mletém mase, pórku a jemné smetanové omáčce.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Očistíme si mrkev a nastrouháme na jemném struhadle.
2.
Těstoviny vložíme do vařící osolené vody a uvaříme podle návodu. Před koncem vaření vhodíme k těstovinám nastrouhanou mrkev a společně dovaříme. Poté scedíme a propláchneme.
3.
V pánvi si rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět na kostičky nakrájenou cibuli.
4.
Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme, opékáme dokud není maso hotové.
5.
Očištěný pórek nakrájíme na půl kolečka, vložíme k masu, chvíli restujeme a zalijeme smetanou. Necháme provařit. Přidáme tymián a česnek.
6.
Uvařené těstoviny vmícháme do omáčky, podle chuti můžeme přidat koření. Promícháme a můžeme podávat. Při podávání zdobíme nasekaným pórkem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 30 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 18 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
731.43 kcal |
Protein |
21.65 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
68.96 g
7.66 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
39.17 g
14.86 g
|
Reklama
Reklama