Špaldová hrníčková buchta s jablky
- Přidat foto
-
Reklama
Rychlá, snadná buchta. Povede se zaručeně každé hospodyňce. Při podávání můžeme doplnit kysanou smetanou.
Reklama
Ingredience
Těsto
Na ozdobu
Postup přípravy
1.
Všechny ingredience na těsto si smícháme dohromady a vytvoříme hladké těsto.
2.
Plech si vyložíme pečícím papírem a těsto vylijeme na plech.
3.
Jablka očistíme, oloupeme a nastrouháme na hrubo.
4.
Strouhaná jablka smícháme s vanilkový cukrem, promícháme a poklademe na těsto. Posypeme perníkovým kořením a vložíme do vyhřáté trouby.
5.
Pečeme při teplotě 180 stupňů 30-35 minut. Po vychladnutí můžeme podávat třeba s kysanou smetanou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 35 min vaření 45 min celkem |
Množství: | 12 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 7 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
309.42 kcal |
Protein |
4.81 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
46.23 g
31.24 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.55 g
1.59 g
|
Reklama
Reklama