Zeleninový krém s červenou řepou
- Přidat foto
-
Reklama
Zeleninový krém je velmi jemný s chutí po červené řepě. Při podávání můžeme ozdobit kysanou smetanou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozehřejeme olej a zpěníme na něm cibuli nakrájenou na kousky.
2.
Přidáme na kousky nakrájený česnek, umytou a na kousky nakrájenou kořenovou zeleninu. Vše společně restujeme.
3.
Brambory, řepu, cuketu si očistíme a nakrájíme na menší kousky. Vše vložíme do hrnce, chvíli opečeme a zalijeme vodou. Zhruba 1 litrem vody.
4.
Přidáme bujón a přivedeme k varu. Vaříme do změknutí zeleniny. Asi 30 minut.
5.
Odstavíme z plotny a tyčovým mixérem promixujeme na krém. Podle chuti osolíme, přidáme vegetu a můžeme podávat.
6.
Podáváme s kysanou smetanou a nasekaným libečkem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 7 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
226.37 kcal |
Protein |
7.24 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
43.75 g
8.85 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
0.63 g
0.14 g
|
Reklama
Reklama