Restované žampiony s bylinkami a parmazánem
- Přidat foto
-
Reklama
Potřebujete udělat rychle nějakou chuťovku a nebo vás honí jen mlsná? Vyzkoušejte tento skvělý recept.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Žampiony si očistíme a nakrájíme na větší plátky.
2.
V pánvi si rozehřejeme máslo a vložíme plátky žampiónů, restujeme do zlatova.
3.
Přidáme sůl, pepř, česnek, tymián, promícháme a odstavíme z plotny.
4.
Rohlík si rozkrojíme, naplníme směsí, posypeme nastrouhaným parmazánem a zapečeme v grilu do křupava.
5.
Při podávání můžeme ozdobit čerstvou zeleninou a posypat nakrájenou pažitkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
2 min příprava 10 min vaření 12 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 22 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
448.81 kcal |
Protein |
17.56 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.12 g
1.56 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.34 g
4.27 g
|
Reklama
Reklama