Eintopf s fazolemi a slaninou
- Přidat foto
-
Reklama
Jídlo tzv. z jednoho hrnce je velmi snadné na přípravu a za chvíli ho máme připravené na stole. Pokud potřebujete rychlý oběd nebo večeři je tento recept skvělá volba.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozehřejeme trochu oleje, vložíme slaninu nakrájenou na nudličky společně s cibulí nakrájenou na kostky.
2.
Přidáme na plátky nakrájený česnek a restujeme.
3.
Brambory si oloupeme, nakrájíme na menší kousky. Přidáme k základu, chvíli orestujeme, zaprášíme paprikou a podlijeme vodou.
4.
Rajčata si opláchneme, nakrájíme na kousky, přidáme do hrnce a vše společně vaříme do měkka.
5.
Na konec přidáme fazole i s nálevem, dochutíme majoránkou, solí, pepřem a můžeme podávat.
6.
Při podávání můžeme posypat nakrájenou jarní cibulkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
2 min příprava 20 min vaření 22 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 47 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
915.79 kcal |
Protein |
28.85 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
136.65 g
19.04 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
20.86 g
6.78 g
|
Reklama
Reklama