Pudinková svačina s borůvkami
- Přidat foto
-
Reklama
Výborná svačina na cesty nebo pro děti. Je dobré si svačinu připravit přes noc, ovesné vločky a chia semínka budou pak mnohem chutnější.
Reklama
Ingredience
Pudink
Postup přípravy
1.
Tvaroh smícháme s řeckým jogurtem, vanilkovým cukrem, chia semínky a vločkami. Dáme do uzavíratelné misky jako první vrstvu.
2.
Skyr promačkáme s omytými borůvkami, můžeme mírně přisladit. Dáme jako druhou vrstvu.
3.
Podle návodu uvaříme pudink a po mírném vychladnutí jím zaléváme směs. Necháme vychladnout a přikryjeme víčkem. Dáme do lednice do druhého dne.
4.
Množství odpovídá 2 porcím, sklenice na fotografii má objem 800 ml.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 2 min vaření 8 hod celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 48 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
629.48 kcal |
Protein |
30.07 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
90.23 g
71.52 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.04 g
3.40 g
|
Reklama
Reklama