Rychlý kuřecí steak s ajvarem
- Přidat foto
-
Reklama
Kuřecí steak je velmi rychlý na přípravu a oběd máte během chvíle na stole.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuřecí maso si opláchneme, vysušíme v papírové utěrce, osolíme, opepříme, přidáme steakové koření a česnek.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej a opékáme z každé strany zhruba 5 minut. Otáčíme pouze jednou. Poté odstavíme z plotny.
3.
Na steak položíme kousek másla, přikryjeme poklicí a necháme odpočinout.
4.
Podáváme s hranolky, ajvarem, čerstvou zeleninou a cibulkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
1 min příprava 10 min vaření 11 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 39 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
660.79 kcal |
Protein |
36.13 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
34.96 g
0.52 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
41.35 g
8.10 g
|
Reklama
Reklama