Pečená hlíva ústřičná s celerovo-bramborovým pyré
- Přidat foto
-
Reklama
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Brambory celer oloupejte a v osolené vodě uvařte do měkka.
2.
Mezitím dejte do menšího pekáče nakrájenou hlívu ústřičnou na větší kousky, cibuli na kolečka a neoloupané stroužky česneku. Navrch posypejte většími hoblinami másla. Pečte odkryté v troubě na 200°C asi 25 minut.
3.
Z brambor, celeru másla a mléka umixujte hladké pyré, které dle potřeby dosolte. Pyré naservírujte na talíř, přidejte upečenou hlívu. Nakonec stroužky česneku vymáčkněte na jídlo a posypte oblíbenou bylinou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 25 min vaření 50 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Jana Qara |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 56 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
254.09 kcal |
Protein |
13.62 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
42.66 g
8.55 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
1.58 g
0.31 g
|
Reklama
Reklama