Vepřová panenka na rozmarýnu
- Přidat foto
-
Reklama
Panenka je kvalitní minutkové maso, proto vám na přípravu tohoto pokrmu bude stačit pár minut.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Panenku si opláchneme, nakrájíme na silnější kolečka a lehce naklepeme.
2.
Plátky masa osolíme, opepříme, přidáme česnek a rozmarýn.
3.
V pánvi si rozehřejeme olej a maso na něm zprudka z obou stran opečeme.
4.
Pánev odstavíme z plotny, přidáme kousek másla, další špetku rozmarýnu, přikryjeme poklicí a necháme zhruba 2 minuty odpočinout.
5.
Při podávání přelijeme výpekem. Podáváme se zeleninou a čerstvým pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
1 min příprava 10 min vaření 11 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 63 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
332.24 kcal |
Protein |
53.79 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
0.32 g
0.01 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.25 g
4.38 g
|
Reklama
Reklama