Vepřová panenka na rozmarýnu

Panenka je kvalitní minutkové maso, proto vám na přípravu tohoto pokrmu bude stačit pár minut.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Panenku si opláchneme, nakrájíme na silnější kolečka a lehce naklepeme.
2.
Plátky masa osolíme, opepříme, přidáme česnek a rozmarýn.
3.
V pánvi si rozehřejeme olej a maso na něm zprudka z obou stran opečeme.
4.
Pánev odstavíme z plotny, přidáme kousek másla, další špetku rozmarýnu, přikryjeme poklicí a necháme zhruba 2 minuty odpočinout.
5.
Při podávání přelijeme výpekem. Podáváme se zeleninou a čerstvým pečivem.

Od: Petuler, 23.11.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Hodnocení:
Ohodnotit recept
Čas: 1 min příprava
10 min vaření
11 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Kategorie a štítky:

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
332.24 kcal
Protein
53.79 g
Sacharidy
z toho cukr
0.32 g
0.01 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.25 g
4.38 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama