Teplý salát s hlívou ústřičnou
- Přidat foto
-
Reklama
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Na olivovém oleji orestujte červenou cibuli, nakrájenou na menší měsíčky. Až cibule změkne, přidejte na polovinu rozkrojená cherry rajčata, promíchejte a až začnou pouštět šťávu, přidejte na větší kusy nakrájenou hlívu. Dostatečně osolte a opepřete.
2.
Nakonec zamíchejte do pánve i špenátové listy, až zavadnou, servírujte. Jako příloha se hodí opečená bageta.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 10 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Jana Qara |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 70 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
254.18 kcal |
Protein |
11.42 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
18.96 g
4.09 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.11 g
2.03 g
|
Reklama
Reklama