Kuřecí prsa s rajčaty a žampióny
- Přidat foto
-
Reklama
Výborný sváteční oběd, který potřebuje trošku času a šikovnosti. Výsledek ale stojí za námahu. Nevýrazná kuřecí prsa proměníte v lákavou pochoutku. Nejlépe chutnají plněná kuřecí prsa s bramborovou kaší.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuřecí prsa prokrojíme a vytvoříme větší kapsu. Krájíme opatrně, ať nedokrojíme až do kraje.
2.
Maso osolíme a opepříme, zevnitř i zvenčí. Necháme odpočívat.
3.
Nakrájíme na plátky česnek, na plátky očištěný žampion a rajče. Naplníme do kuřecí kapsy a přidáme na plátky nakrájený sýr. Pevně spojíme párátky.
4.
Obalíme v trojobalu, vejce osolíme. Ihned smažíme na rozehřátém sádle. Zprudka z jedné strany, otočíme, snížíme teplotu na minimum. Přikryjeme poklicí a dopékáme 20 minut.
5.
Před konzumací vyjmeme párátka.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 25 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 33 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
302.56 kcal |
Protein |
40.28 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.16 g
2.33 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.16 g
4.01 g
|
Reklama
Reklama