Bílý punč se sušeným ovocem
- Přidat foto
-
Reklama
Většina z nás si v zimě dopřává horké nápoje na prohřátí. Tento nápoj vás nejen krásně prohřeje, ale taky vám zachutná.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Do kastrůlku si dáme vodu, cukr a všechno nakrájené sušené ovoce i s rozinkami. Přivedeme k varu.
2.
Přidáme skořici, hřebíček a chvíli vaříme zhruba 3 minuty.
3.
Do kastrůlku přilijeme víno a zahříváme dokud nám nezačne pěnit.
4.
Odstavíme z plamene a přilijeme rum. Zamícháme na chvíli vložíme badyán, který potom použijeme na ozdobu a můžeme konzumovat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 5 min vaření 10 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 42 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
441.54 kcal |
Protein |
1.32 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
52.93 g
44.42 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
0.27 g
0.05 g
|
Reklama
Reklama