Bílý punč se sušeným ovocem

Většina z nás si v zimě dopřává horké nápoje na prohřátí. Tento nápoj vás nejen krásně prohřeje, ale taky vám zachutná.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do kastrůlku si dáme vodu, cukr a všechno nakrájené sušené ovoce i s rozinkami. Přivedeme k varu.
2.
Přidáme skořici, hřebíček a chvíli vaříme zhruba 3 minuty.
3.
Do kastrůlku přilijeme víno a zahříváme dokud nám nezačne pěnit.
4.
Odstavíme z plamene a přilijeme rum. Zamícháme na chvíli vložíme badyán, který potom použijeme na ozdobu a můžeme konzumovat.

Od: Petuler, 22.12.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
5 min vaření
10 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 42 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
441.54 kcal
Protein
1.32 g
Sacharidy
z toho cukr
52.93 g
44.42 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
0.27 g
0.05 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama