Pomazánka z tresčích jater s kapary

Jemná pomazánka s chutí po tresčích játrech doplněná o kapary se perfektně hodí k vínu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do mixéru si vložíme játra a umixujeme na pastu.
2.
Přendáme do misky, přidáme na drobné kostičky nakrájenou cibuli, na drobně nakrájené kapary a na malé kousky nakrájené vařené vejce.
3.
Osolíme, opepříme, přikápneme citrónovou šťávu, promícháme. Dáme vychladit do lednice.
4.
Podáváme s čerstvým pečivem, nahoru můžeme zdobit cibulkou nebo posypat kapary.

Od: Petuler, 6.1.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 33 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
297.12 kcal
Protein
11.20 g
Sacharidy
z toho cukr
4.11 g
1.66 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
26.18 g
4.52 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama