Vepřové kung pao
- Přidat foto
-
Reklama
Velmi oblíbené čínské jídlo. Kousky křupavého masa obalené v marinádě, společně s křupavou zeleninou a arašídy. Jako příloha se hodí vařená rýže.
Reklama
Ingredience
Marináda
Postup přípravy
1.
Krkovici opláchneme, nakrájíme na kostičky, vložíme do misky.
2.
Přidáme všechny ingredience na marinádu, dobře promícháme a necháme co nejdéle odležet.
3.
Rozehřejeme si olej na pánvi, zprudka maso opečeme do zlatova. Přidáme očištěný nakrájený pórek, omytou nakrájenou papriku, arašídy a krátce orestujeme. Tak, aby zelenina zůstala křupavá.
4.
Jednu lžíci solamylu si rozmícháme s jednou lžící vody a vlijeme do směsi. Odstavíme z plotny, podle potřeby dochutíme.
5.
Podáváme s rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 46 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
613.03 kcal |
Protein |
40.39 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
23.12 g
5.90 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
39.19 g
7.57 g
|
Reklama
Reklama