Vepřový plátek zapečený se slaninou, nivou a cibulí
- Přidat foto
-
Reklama
Plátek vepřového masa ve smetanové omáčce s chutí nivy a slaniny.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Plátky masa si opláchneme, po krajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a přidáme grilovací koření.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej a maso z obou stran zprudka opečeme. Podlijeme vodou, přikryjeme poklicí a necháme dusit do měkka.
3.
Poklici odkryjeme, vodu necháme vyvařit a maso podlijeme smetanou.
4.
Na plátky masa položíme, plátky slaniny, kousky nivy, na kousky nakrájenou cibulí a necháme zapéct.
5.
Podáváme s jasmínovou rýží nebo pečenými brambory.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 50 min vaření 55 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 56 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,185.76 kcal |
Protein |
49.04 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
70.86 g
5.10 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
78.91 g
38.09 g
|
Reklama
Reklama