Vepřový plátek zapečený se slaninou, nivou a cibulí

Plátek vepřového masa ve smetanové omáčce s chutí nivy a slaniny.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plátky masa si opláchneme, po krajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a přidáme grilovací koření.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej a maso z obou stran zprudka opečeme. Podlijeme vodou, přikryjeme poklicí a necháme dusit do měkka.
3.
Poklici odkryjeme, vodu necháme vyvařit a maso podlijeme smetanou.
4.
Na plátky masa položíme, plátky slaniny, kousky nivy, na kousky nakrájenou cibulí a necháme zapéct.
5.
Podáváme s jasmínovou rýží nebo pečenými brambory.

Od: Petuler, 14.2.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
50 min vaření
55 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 56 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,185.76 kcal
Protein
49.04 g
Sacharidy
z toho cukr
70.86 g
5.10 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
78.91 g
38.09 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama