Fazole se žampiony a kukuřicí
- Přidat foto
-
Reklama
Výborný luštěninový pokrm, který je skvělým obědem i sytou večeří. Pro lepší chuť vařte fazole ve vývaru nebo použijte bujón. Jako příloha je vhodné pečivo nebo rýže.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Fazole na noc namočíme do studené vody. Druhý den propláchneme, vodu vyměníme a s vývarem nebo bujónem povaříme téměř do změknutí.
2.
Klobásu dáme restovat na pánev na sádlo a nakrájenou cibulku. Dlouze restujeme, přidáme koření a prolisovaný česnek. Jakmile je klobása orestovaná přidáme nakrájené žampiony.
3.
Krátce restujeme, zalijeme fazolemi i s vývarem. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev a brambory nastrouhané na jemném struhadle. Snížíme teplotu a vaříme do rozvaření brambor a mrkve, občas promícháme. Nakonec přidáme kukuřici a pasírovaná rajčata. Společně prohřejeme.
4.
Můžeme dochutit cukrem, solí, pepřem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 2 hod vaření 12 hod celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 17 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
315.11 kcal |
Protein |
12.29 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
35.66 g
8.50 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.55 g
3.87 g
|
Reklama
Reklama