Hlíva pečená v alobalu se slaninou a sýrem

Hlíva pečená v alobalu se slaninou a bylinkovým sýrem. Jednoduchý recept a skvělý výsledek. Jako příloha se hodí bramborová kaše nebo můžeme brambory upéct v jednom alobalu společně s hlívou. Doba pečení by se prodloužila.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Z alobalu si utrhneme pás a přeložíme na půl, aby jsme měli dvě vrstvy.
2.
Alobal potřeme olejem, naskládáme hlívu, osolíme, opepříme a znova zakápneme olejem.
3.
Přidáme nakrájený pórek, slaninu nakrájenou na nudličky a sýr na plátky.
4.
Alobal dobře zabalíme, dáme na plech a vložíme do trouby vyhřáté na 200 stupňů. Pečeme 20 minut, poté alobal roztrhneme a necháme dopéct do zlatova.
5.
Podáváme s čerstvou zeleninou a bramborovou kaší.

Od: Petuler, 16.2.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
30 min vaření
35 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 55 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
408.25 kcal
Protein
23.72 g
Sacharidy
z toho cukr
11.91 g
3.51 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
29.23 g
6.41 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama