Hlíva pečená v alobalu se slaninou a sýrem
- Přidat foto
-
Reklama
Hlíva pečená v alobalu se slaninou a bylinkovým sýrem. Jednoduchý recept a skvělý výsledek. Jako příloha se hodí bramborová kaše nebo můžeme brambory upéct v jednom alobalu společně s hlívou. Doba pečení by se prodloužila.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Z alobalu si utrhneme pás a přeložíme na půl, aby jsme měli dvě vrstvy.
2.
Alobal potřeme olejem, naskládáme hlívu, osolíme, opepříme a znova zakápneme olejem.
3.
Přidáme nakrájený pórek, slaninu nakrájenou na nudličky a sýr na plátky.
4.
Alobal dobře zabalíme, dáme na plech a vložíme do trouby vyhřáté na 200 stupňů. Pečeme 20 minut, poté alobal roztrhneme a necháme dopéct do zlatova.
5.
Podáváme s čerstvou zeleninou a bramborovou kaší.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 30 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 55 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
408.25 kcal |
Protein |
23.72 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.91 g
3.51 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
29.23 g
6.41 g
|
Reklama
Reklama