Vepřové ragú

Vepřové ragú je ideální recept do jednoho hrnce. Šťavnaté kousky vepřového masa s kořenovou zeleninou. Ragú se nezahušťuje. Jako příloha se hodí bramborová kaše nebo šťouchané brambory.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci si rozehřejeme olej. Cibuli a kořenovou zeleninu si nakrájíme na kousky a vše vložíme do hrnce.
2.
Přidáme kuličky nového koření a celého pepře. Vše restujeme zhruba 10 minut. Poté přidáme rajčatový protlak, krátce orestujeme.
3.
Do hrnce přidáme opláchnuté, na kostky nakrájené maso. Osolíme, opepříme, opečeme ze všech stran a zalijeme vodou zhruba jeden litr. Přidáme bujón a pod poklicí dusíme do měkka.
4.
Ragú nezahušťujeme, necháme šťávu odpařit do požadované hustoty.
5.
Podáváme s bramborovou kaší.

Od: Petuler, 17.2.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod vaření
1 hod 10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 32 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
391.73 kcal
Protein
43.20 g
Sacharidy
z toho cukr
17.22 g
8.92 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.81 g
3.12 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama