Vepřové ragú
- Přidat foto
-
Reklama
Vepřové ragú je ideální recept do jednoho hrnce. Šťavnaté kousky vepřového masa s kořenovou zeleninou. Ragú se nezahušťuje. Jako příloha se hodí bramborová kaše nebo šťouchané brambory.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozehřejeme olej. Cibuli a kořenovou zeleninu si nakrájíme na kousky a vše vložíme do hrnce.
2.
Přidáme kuličky nového koření a celého pepře. Vše restujeme zhruba 10 minut. Poté přidáme rajčatový protlak, krátce orestujeme.
3.
Do hrnce přidáme opláchnuté, na kostky nakrájené maso. Osolíme, opepříme, opečeme ze všech stran a zalijeme vodou zhruba jeden litr. Přidáme bujón a pod poklicí dusíme do měkka.
4.
Ragú nezahušťujeme, necháme šťávu odpařit do požadované hustoty.
5.
Podáváme s bramborovou kaší.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod vaření 1 hod 10 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 32 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
391.73 kcal |
Protein |
43.20 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
17.22 g
8.92 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.81 g
3.12 g
|
Reklama
Reklama