Fazolový salát
- Přidat foto
-
Reklama
Fazolový salát chutná skvěle vychlazený. Můžeme podávat s pečivem jako hlavní chod a nebo si ho dát jako rychlou svačinu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Fazole scedíme a necháme okapat. Poté vložíme do mísy.
2.
Cibuli si nakrájíme na drobné kostičky. Slaninu na nudličky. Na pánvi si rozehřejeme olej a opečeme společně cibuli se slaninou. Odstavíme a necháme vychladnout.
3.
Do fazolí přidáme nakrájený pórek, nakrájenou jarní cibuli, na kostičky nakrájené okurky. Přidáme opečenou slaninu s cibulí.
4.
Do fazolí přilijeme lák z okurek, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Podle chuti můžeme přikyselit nebo přisladit.
5.
Salát dáme do lednice vychladit. Podáváme s čerstvým pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 5 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 25 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
471.17 kcal |
Protein |
18.22 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
30.95 g
10.23 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
27.04 g
7.55 g
|
Reklama
Reklama