Vepřová krkovička s klobásou a žampiony
- Přidat foto
-
Reklama
Plátek šťavnatého masa s chutí po klobásce a žampionech přelité jemnou šťávou. Podávat můžeme s pečenými brambory, hranolky nebo se zeleninovým salátem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Plátky masa si opláchneme, nakrojíme po stranách, naklepeme, osolíme a opepříme.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej a masou z obou stran prudce opečeme dozlatova. Poté maso vyndáme bokem.
3.
Cibuli si nakrájíme na kousky, vsypeme do pánve po opečených plátcích a opékáme do hněda.
4.
Zaprášíme moukou, krátce orestujeme, rozředíme vodou, přidáme bujón. Přivedeme k varu a necháme provařit asi 5 minut.
5.
Plátky masa si vložíme do hrnce a přes síto na něj přecedíme šťávu z pánve. Necháme na mírném ohni vařit do změknutí masa.
6.
Klobásu a opláchnuté žampiony si nakrájíme na plátky a opečeme zvlášť na másle.
7.
Krkovičku dáme na talíř, přelijeme šťávou, posypeme opečenými žampiony s klobáskou, doplníme o přílohu a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 50 min vaření 55 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 43 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
548.54 kcal |
Protein |
37.62 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.68 g
4.16 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
39.49 g
11.11 g
|
Reklama
Reklama