Bylinkové žampiony
- Přidat foto
-
Reklama
Bylinkové žampiony jsou skvělou jednohubkou. Můžeme je podávat jako doplněk k obloženým mísám nebo jako předkrm s tousty.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Žampiony si opláchneme, vytáhneme nožičky a osušíme papírovou utěrkou.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej, žampiony opékáme dozlatova asi 5 minut. Odstavíme z plotny.
3.
Osolíme, opepříme, přidáme hrst nasekané pažitky, hrst nasekané šalvěje, balzamikový ocet a promícháme.
4.
Můžeme podávat teplé i studené.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 5 min vaření 10 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 34 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
427.66 kcal |
Protein |
5.77 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.67 g
3.95 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
42.33 g
5.67 g
|
Reklama
Reklama