Bylinkové žampiony

Bylinkové žampiony jsou skvělou jednohubkou. Můžeme je podávat jako doplněk k obloženým mísám nebo jako předkrm s tousty.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Žampiony si opláchneme, vytáhneme nožičky a osušíme papírovou utěrkou.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej, žampiony opékáme dozlatova asi 5 minut. Odstavíme z plotny.
3.
Osolíme, opepříme, přidáme hrst nasekané pažitky, hrst nasekané šalvěje, balzamikový ocet a promícháme.
4.
Můžeme podávat teplé i studené.

Od: Petuler, 3.3.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
5 min vaření
10 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 34 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
427.66 kcal
Protein
5.77 g
Sacharidy
z toho cukr
10.67 g
3.95 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
42.33 g
5.67 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama