Kroupové rizoto s játry
- Přidat foto
-
Reklama
Kroupové rizoto s játry, hlívou a listovým špenátem je příjemnou obměnou klasického rizota.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kroupy si propláchneme, vložíme do osolené horké vody a přivedeme k varu. Vaříme do změknutí zhruba 40 minut. Poté scedíme.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej a opečeme na něm na malé kostičky nakrájené opláchnuté játra. Opepříme.
3.
Přidáme na kousky nakrájenou cibuli, společně s nakrájenou hlívou, listovým špenátem a vše opečeme do změknutí. podle potřeby podléváme smetanou.
4.
Vložíme uvařené kroupy, osolíme, vsypeme česnek, krátce prohřejeme a můžeme podávat. Při podávání posypeme strouhaným sýrem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 50 min vaření 55 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 34 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
762.56 kcal |
Protein |
29.83 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
69.35 g
7.07 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
38.78 g
15.30 g
|
Reklama
Reklama