Uzený sýr s chilli a tymiánem
- Přidat foto
-
Reklama
Tento recept je ideální pokud rádi udíte. Sýr je hotový rychleji než maso a tak při čekání na maso, můžete zakousnout sýr.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Sýr nakrájíme na menší kostky, vložíme do misky.
2.
Přidáme nasekanou chilli papričku, chilli mleté, tymián a promícháme.
3.
Vezmeme si dvě silonové punčochy, které vložíme do sebe, tak aby jsme měli dvojitý obal. Punčochy naplníme sýrem, aby nám vznikl bochánek a pevně zavážeme.
4.
Zavěsíme do rozehřáté udírny a při teplotě 60 stupňů udíme 5 hodin.
5.
Poté sýr zavěsíme na chladné místo a necháme vychladnout. Musí úplně ztuhnout než ho budeme krájet.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 5 hod vaření 5 hod 10 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 16 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
180.01 kcal |
Protein |
12.56 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.01 g
0.92 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.89 g
8.80 g
|
Reklama
Reklama