Sýrová roláda
- Přidat foto
-
Reklama
Jednoduchá sýrová roláda, která se vám zaručeně podaří.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Plátky eidamu si rozložíme na pečící papír, tak aby okraje byly aspoň půl centimetru přes sebe.
2.
Vložíme do teplé trouby a necháme v troubě do doby než se nám plátky spojí. Vytáhneme a necháme vychladnout.
3.
Vařené vejce si oloupeme, nasekáme na jemně, přidáme pomazánkové máslo, hořčici, sůl, pepř a umícháme pomazánku.
4.
Plát sýru potřeme pomazánkou a opatrně zarolujeme do rolády. Zabalíme do potravinové fólie a v lednici necháme ztuhnout.
5.
Podáváme s čerstvým pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 hod 10 min příprava 5 min vaření 5 hod 15 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 17 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
297.17 kcal |
Protein |
18.87 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.04 g
1.05 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.47 g
14.55 g
|
Reklama
Reklama