Rýžová polévka
- Přidat foto
-
Reklama
Rýžová polévka vás dobře zasytí a připravena je poměrně rychle.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozehřejeme olej, vložíme nastrouhanou zeleninu, na kostičky nakrájenou cibuli a restujeme.
2.
Rýži si propláchneme horkou vodou, přidáme do hrnce, krátce orestujeme a zalijeme vodou. Zhruba 1 l.
3.
Vložíme bujón, sůl, pepř, přivedeme k varu a vaříme do změknutí rýže. Polévka bude stále houstnout tak podle potřeby přilévejte vodu.
4.
Před dovařením si rozkvedláme vejce a vlijeme do polévky. Přidáme mraženou mrkev s lusky. Chvíli provaříme a odstavíme z plotny. Podle chuti dochutíme vegetou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
3 min příprava 20 min vaření 23 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 5 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
178.99 kcal |
Protein |
4.84 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
24.64 g
3.04 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
6.47 g
1.06 g
|
Reklama
Reklama