Salát z kysaného zelí s jablky
- Přidat foto
-
Reklama
Salát z kysaného zelí můžeme podávat jako samostatný chod, nebo jako přílohu k pečenému masu. Vychlazený a uležený chutná skvěle.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Zelí nejlépe domácí, překrájíme na menší kousky a vložíme do misky.
2.
Přidáme na kostičky nakrájené omyté jablko.
3.
Vsypeme cukr, přilijeme olej, přimícháme nasekanou jarní cibulku, dobře promícháme. Podle potřeby můžeme přidat pepř.
4.
Zamícháme a necháme v lednici uležet.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 5 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 16 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
277.50 kcal |
Protein |
2.11 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
31.83 g
29.57 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.03 g
1.97 g
|
Reklama
Reklama